Health – Egészség témakör

1,190.00 Ft

Hogyan mondd el angolul, ha beteg vagy? Hogyan hívd fel angolul a háziorvost? Egészség témakör kidolgozva angol és magyar szószedettel, így készülj az angol középfokú nyelvvizsgádra Egészség témakörből

név: Health – Egészség témakör – 15 oldalas e-book – kidolgozott tétel szószedettel

mit tartalmaz: olyan kérdéseket és válaszokat Egészség témakörben angolul, amikre számíthatsz az angol középfokú szóbeli nyelvvizsgán, valamint egy középszintű szókincsnek megfelelő szószedetet angolul és magyarul.

kinek való: neked való, ha gyakorolni szeretnéd, hogyan beszélj az Egészség témakörről angolul akár külföldön, akár a középfokú szóbeli nyelvvizsgán, akár külföldiekkel beszélni angolul az egészségről, ami az életünk alapfeltétele.

hogyan használd: először tanuld meg a szavakat angolul és magyarul is és utána nézd át a kérdéseket és az azokra adott válaszokat. Memorizáld az angol mondatokat!

miben segít: hogy végre örömmel és magabiztosan tudj beszélni egészégről, betegségről angolul választékosan. Nagyon nagy segítség, ha külföldön élsz és orvoshoz kell menned vagy fel kell hívnod az orvost, vagy ha középfokú szóbeli angol nyelvvizsgára készülsz és választékosan szeretnél az Egészség témakörről beszélni.

ár: 1.190, Ft

Sok sikert és hasznos időtöltést kívánok Neked!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Health – Egészség témakör” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .