Ingatlanvásárlás Olaszországban 5 egyszerű lépésben e-book

4,990.00 Ft

Ha Olaszországban szeretnél ingatlant vásárolni és nem tudod, hogyan kezdj hozzá, akkor ez az e-book pont Neked való. 5 egyszerű lépésben megkapod a receptet, hogyan kezdd el, milyen lépések szükségesek olaszországi ingatlanvásárlás esetén. Ez az e-book segítséget nyújt abban, hogy ne kelljen felesleges időt, energiát és pénzt pazarolni az ingatlanvásárlás alkalmával. Olasz-magyar és magyar-olasz szótárt is találsz ábécésorrendben a szavakkal, hogy tudj benne keresni.

Gondolkodsz azon, hogy Olaszországban vásárolj ingatlant? Nem tudod, hogyan működik? Nem tudod, hogyan vágj bele? Vagy tudod, hogyan működik az ingatlanvásárlás Olaszországban, de érteni akarod, mi szerepel az adásvételi szerződésben? (Compravendita)

Akkor ez az e-book pont Neked való. Leírom Neked 5 egyszerű lépésben, hogyan kezdj neki Olaszországban az ingatlanvásárlásnak 2024-ben. Azután ábécésorrendben először olasz-magyar szótárt adok a ‘kezedbe’ a hasznos kifejezésekkel, utána pedig magyar-olasz szótárt ugyanúgy ábécésorrendben, szóval tudsz benne keresni. Elmondom, milyen formanyomtatványok kellenek és mire kell nagyon odafigyelni egy olasz ingatlan vásárlásánál, amit Olaszországban közjegyző ír és nem ügyvéd. Tolmácsra is szükséged lesz, ha nem beszéled olyan szinten a nyelvet, ráadásul magyar-angol-olasz nyelven + egy olasz állampolgárra, de ezek mind-mind szerepelnek az e-bookban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ingatlanvásárlás Olaszországban 5 egyszerű lépésben e-book” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .