Olasz felsőfokú nyelvvizsga C1

3,990.00 Ft

Origó típusú felsőfokú olasz nyelvvizsgára felkészítő feladatsor megoldókulccsal. Abban a sorrendben találod a feladatokat pont mint a nyelvvizsgán. Hiánypótló feladatlap.

név: Origó típusú felsőfokú olasz nyelvvizsga feladatsor

mit tartalmaz: 1 komplett feladatsort, összesen 6 feladatot előszóval, tanácsokkal, trükkökkel és megoldókulcsot a feladatokhoz

kinek való: mindenkinek, aki felsőfokú nyelvvizsgára készül. Ugyanolyan típusú feladatok vannak mint a nyelvvizsgán, le tudod mérni a tudásod és képet kapsz arról, hogyan állnád meg a helyed. Pontos százalékos arányban ki tudod számolni, hány százalékot érnél el a nyelvvizsgán egy-egy feladatsor megoldásával.

hogyan használd: Első lépésként olvasd el az előszót, nagyon hasznos információk vannak benne. Azután csinálj meg egy feladatsort. 2400 perc áll rendelkezésedre az egyes feladatlapok megoldásához. Ne tarts szünetet közben lehetőleg és könyv alapú középszótárt használj, ha biztosra akarod tudni, hogy hány százalékot érnél el a nyelvvizsgán, ugyanis ott is ezeket a feltételeket kell teljesítened. Amikor kész vagy a feladatsorral, használd a megoldókulcsot, számold össze a pontszámaidat és oszd el 90-el, ez a teljes pontszám jelenleg az írásbeli nyelvvizsgán. Ha mindhárom feladatsor 70% körül, vagy afölött van, nyugodtan mehetsz nyelvvizsgázni. A Maximum Nyelviskola tanulói annyi bónuszt kapnak, hogy nekik kijavítom az írás- és közvetítéskészséget mérő  feladatokat is a tanfolyamaink során.

miben segít: típusfeladatokkal tudsz készülni a nyelvvizsgára. Pontosan ilyen feladatokat fogsz kapni ott is, így nem ér váratlanul, felkészületlenül, hogy mit kell csinálni. Sok sikert!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Olasz felsőfokú nyelvvizsga C1” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .