Sport 8b) kidolgozott témakör felsőfokú nyelvvizsgára

0.00 Ft

A sport témakör részletes kidolgozása felsőfokú szókinccsel

Kategória: Címkék: , ,

név: Sport témakör, 8-as b)tétel, Origó felsőfok

mit tartalmaz: A sport témakör részletes kidolgozása felsőfokú szókinccsel

kinek való: ha szeretnéd a legfontosabb kérdésekre megkapni és megtanulni a válaszokat sport témakörben egy, a középszintnél emelkedettebb nyelvhasználattal, akkor ez neked való. Ha nincs időd hosszasan olvasni a témáról, kigyűjteni, aláhúzni a lényeget, akkor most íme itt a rövidített verzió a legfontosabb pontokról a sport témakörben. Kell hozzá egy középszintű szókincs, amire rá tudod építeni a magasabb szintű tudást.

hogyan használd: címekkel választottam el a számomra fontosnak tartott témákat és vastagon szedtem azokat. Vastagon és dőlt betűvel szedtem azokat a szavakat és kifejezéseket, amiket én felsőfokú/emelt szintű nyelvhasználatnak gondolok. Mivel a felsőfokú nyelvvizsgán nem egyszerűen kérdésekre kell válaszolni, hanem összeszedetten, pontokba szedve előadást kell tartani az adott témáról, én azt javasolom, tanuld meg a tételt úgy ahogy van, a zárójeles részeket hagyhatod ki esetleg. Ennyi a minimum, amit a sport témáról tudni kell.

miben segít: komplett, kidolgozott tételt kapsz sport témakörben a felsőfokú nyelvvizsgához, illetve az emeltszintű érettségihez.

ár: INGYENES!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sport 8b) kidolgozott témakör felsőfokú nyelvvizsgára” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .