100 angol gyakorlat – feltételes mód

3,490.00 Ft

A feltételes mód gyakorlására szolgáló 4 feladatsor, összesen 100 gyakorlattal és megoldókulccsal

100 gyakorlat – Feltételes mód alap formái

név: 100 gyakorlat – Feltételes mód

mit tartalmaz: 4 feladatsort, összesen 100 gyakorlatot tartalmaz a feladatlap. Részletesen: 30 mondatátalakítást a megfelelő típusú feltételes módot használva, 10 mondatfordítást angol nyelvről magyar nyelvre, 30 mondatfordítást magyar nyelvről angol nyelvre és 30 darab tesztet, valamint megoldókulcsot a feladatokhoz.

kinek való: neked való, ha gyakorolni szeretnéd a feltételes módot, ha még nem érted, hogyan kell használni helyesen és magabiztosan, vagy ha érettségire, nyelvvizsgára készülsz. Az angolban is –  ugyanúgy mint a magyar nyelvben -, rengeteget használjuk a feltételes módot, elkerülhetetlen az elsajátítása ahhoz, hogy helyesen beszéljünk és írjunk.

hogyan használd: Haladj feladatról feladatra, először alakítsd át a mondatokat. A feladatok fokozatosan nehezednek. Azután amikor ezt begyakoroltad, fordítsd le a mondatokat angolról magyarra illetve magyarról angolra.

Aztán teszteld le a tudásod! A teszt abban segít, hogy ellenőrizd a nyelvtani tudásod, képet kapj arról, hogy milyen mértékben sikerült elsajátítani a feltételes mód alap formáit. Úgy használd, mint egy munkafüzetet, a feladatok megoldása után ellenőrizd le magad, számold össze, hogy hány pontot sikerült elérned és százalékra pontosan számold ki, hogy mennyit értél el. Ez könnyű lesz, mert 100 pontos a feladatlap. Tehát ha pl. 67 pontot értél el, akkor 67%-ben sikerült elsajátítanod a feltételes mód alap formáit.

Legyél szigorú magadhoz és csak a hibátlan megoldásokat fogadd el, hisz mások sem lesznek elnézőek veled.

miben segít: hogy végre örömmel és magabiztosan használd a feltételes módot.

ár: 3.490, Ft

 

Sok sikert!

Anett

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„100 angol gyakorlat – feltételes mód” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .