12 angol igeidő – tananyag

5,990.00 Ft

Rendszerezett, teljes, részletes tananyag a 12 angol igeidő elsajátítására példamondatokkal, az igeidőkre jellemző kulcsszavakkal.

A 12 igeidő workshopom tananyaga, amin online is részt vehetsz az oldalon meghirdetett időpontokban.

Kategória: Címkék: ,

12 angol igeidő – tananyag

Mit tartalmaz a csomag?

A 12 igeidő teljes, részletes leírása példamondatokkal.

Hogyan használd a csomagot?

Haladj lépésről lépésre. Először értsd meg a jelen idők használatát és meg fogod látni, hogy a múlt és a jövő idők is ugyanarra a szisztémára épülnek ami a képzésüket, a segédigéket és a használatukat illeti. A különleges használat minden esetben azt jelenti, hogy az alap használattól eltérően az említett különleges esetekben is használjuk az adott igeidőt. Minden igeidőhöz több példamondatot is kapsz magyarra lefordítva. Ezeket érdemes megtanulni és ezek alapján magadnak is tudsz példamondatokat gyártani. Meg tudod hozzá venni külön a jelen, a múlt és a jövő időre vonatkozó feladatlapokat is és tesztelheted a tudásodat a végén. Ezeket a feladatlapokat 100 angol gyakorlat – a 4 jelen idő, a 4 múlt idő és a 4 jövő idő néven találod meg nálam, amikhez megoldókulcsot is kapsz.

Miben lesz segítségedre a csomag?

Az iskolában oly nehezen elsajátítható igeidőket itt rendszerezve találod meg kulcsszavakkal, példamondatokkal. Tipikus mondatokat gyűjtöttem össze, hogy végérvényesen megértsd az igeidőket és többé kétséged sem legyen afelől, mikor melyiket kell használni.

 

Örömteli tanulást és sok sikert kívánok: Anett

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„12 angol igeidő – tananyag” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .