100 angol gyakorlat – a 4 jelen idő

2,990.00 Ft

3 feladatsor, összesen 100 mondat a 4 angol igeidő gyakorlására megoldókulccsal. Ha magabiztosan szeretnéd használni a 4 angol jelen időt, akkor ez az e-bookom pont Neked való.

Az összes jelen idő gyakorlása megoldó kulccsal

név: Az összes angol jelen idő gyakorlása megoldó kulccsal

mit tartalmaz: 3 feladatsort, összesen 100 mondattal a jelen idők gyakorlására + a hozzá tartozó megoldó kulcsot

kinek való: ha szeretnéd megérteni, hogy melyik jelen idő mire való, ez pont neked való feladatsor

hogyan használd: az I. feladatban tedd az igéket a megfelelő igeidőbe. A II. feladatban négyesével szerepelnek a mondatok, minden négyes szekcióban van egy simple, egy continuous/progressive, egy perfect, egy perfect continuous/progressive, ennek megfelelően gondolkodj. A III. feladatban fordítsd le a mondatokat és mindezek után ellenőrizd le magad a megoldó kulcs alapján.

miben segít: a hibáidból tudsz tanulni, amikor ellenőrzöd magad. Fuss végig újra az esetlegesen hibás megoldásokon, legközelebb nem fogod elrontani. Figyelj az időhatározókra, azok sokat segítenek. Tipikus mondatokat gyűjtöttem össze, hogy végérvényesen megértsd a jelen időket és többé kétséged se legyen afelől, mikor melyiket kell használni.

ár: 2.990,- Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„100 angol gyakorlat – a 4 jelen idő” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .