Jelentkezz kurzusaimra most!

Bővebben a kurzusokról

Kurzusok

40 órás kezdő angol kurzus

40 órás tanfolyam az alapoktól középiskolások és felnőttek részére 5-8 fős kiscsoportokban. Ha még soha nem tanultál angolt, akkor ez a neked való kurzus. Heti 2×2 órában sajátíthatod el az angol nyelv alapjait. Az egyik alkalom nyelvtan, ami magyarul folyik, a másik alkalom kommunikáció, az pedig angolul. A 12 igeidőt és a szenvedő szerkezetet tanuljuk meg magabiztosan használni a nyelvtanórákon. Kommunikációs órákon a társalgás alapjait sajátítjuk el. Saját, általam készített tananyagot használunk, amit a diákok egy zárt csoportban kapnak meg. Folyamatosan lehet jelentkezni a kurzusra az év folyamán. Ha kedvet kaptál és folytatni szeretnéd a tanulást, mehetsz tovább a 40 órás nyelvvizsgafelkészítő kurzusra.

 

40 órás kezdő olasz kurzus

40 órás tanfolyam az alapoktól középiskolások és felnőttek részére 5-8 fős kiscsoportokban. Ha még soha nem tanultál olaszt, akkor ez a neked való kurzus. Heti 2×2 órában sajátíthatod el az olasz nyelv alapjait. A 2020-as kiadású Nuovissimo Progetto című könyvből tanulunk, ami tökéletes tananyag mind a nyelvtan, mind a kommunikációs készségek elsajátításához. Tartozik hozzá egy gyakorló munkafüzet rengeteg feladattal. A könyv számos hallgatási és szituációs feladattal segít, hogy gördülékenyen tudj kommunikálni alap szinten. Ha kedvet kaptál, mehetsz tovább a 40 órás középhaladó olasz kurzusra!

 

 40 órás újrakezdő angol

40 órás tanfolyam az alapoktól középiskolások és felnőttek részére 4-8 fős kiscsoportokban. Ha már tanultál angolt, de valamikor régen, vagy már sokat felejtettél és fel akarod eleveníteni a tudásod, akkor ez a neked való kurzus. Heti 2×2 órában sajátíthatod el az angol nyelv alapjait. Az egyik alkalom nyelvtan, ami magyarul folyik, a másik alkalom kommunikáció, az pedig angolul. A 12 igeidőt és a szenvedő szerkezetet és a feltételes módot tanuljuk meg magabiztosan használni a nyelvtanórákon. Kommunikációs órákon a társalgás trükkjeit sajátítjuk el. Saját, általam készített tananyagot használunk, amit a diákok egy zárt csoportban kapnak meg. Folyamatosan lehet jelentkezni a kurzusra az év folyamán. Ha kedvet kaptál és folytatni szeretnéd a tanulást, mehetsz tovább a 40 órás nyelvvizsgafelkészítő kurzusra.

 

40 órás középhaladó olasz kurzus

40 órás tanfolyam az alapoktól középiskolások és felnőttek részére 4-8 fős kiscsoportokban. Ha már tanultál olaszt, de valamikor régen, vagy már sokat felejtettél és fel akarod eleveníteni a tudásod, akkor ez a neked való kurzus. Heti 2×2 órában sajátíthatod el az olasz nyelv alapjait. A 2020-as kiadású Nuovissimo Progetto című könyvből tanulunk, ami tökéletes tananyag mind a nyelvtan, mind a kommunikációs készségek elsajátításához. Tartozik hozzá egy gyakorló munkafüzet rengeteg feladattal. A könyv számos hallgatási és szituációs feladattal segít, hogy gördülékenyen tudj kommunikálni alap szinten. Ha jól haladsz és szorgalmas, valamint aktív vagy az órákon, nagy eséllyel vághatsz neki a középfokú nyelvvizsgának.

 

 40 órás nyelvvizsgafelkészítő angol kurzus – avagy készüljünk a nyelvvizsgára!

40 órás tanfolyam középiskolások, felnőttek részére 4-8 fős kiscsoportokban. Ha tanultál és tanulod most is az angolt, de úgy érzed, hogy kevés az, amit órán, vagy az iskolában kapsz, szeretnél gyorsabban fejlődni és középfokú nyelvvizsgát tenni, akkor ez a neked való kurzus. Heti 2×2 órában járhatsz hozzám. Az egyik alkalom nyelvtan, ami magyarul folyik, a másik alkalom kommunikáció, az pedig angolul. A 12 igeidőt gyors tempóban átismételve a szenvedő szerkezeten, a feltételes módon, a módbeli segédigéken át egészen a függő beszédig megtanuljuk magabiztosan használni a nyelvtant a nyelvtanórákon, közben középfokú feladatsorokat oldunk meg, olyan típusúakat, amikkel a nyelvvizsgán találkozhatsz: olvasáskészséget, íráskészséget és közvetítési készséget mérő feladatokat.   Kommunikációs órákon a középfokú nyelvvizsga témaköreit vesszük át hallgatási feladatokkal, prezentációkkal, szituációs feladatokkal, képleírásokkal, csakúgy mint a nyelvvizsgán. Folyamatosan lehet jelentkezni a kurzusra.

Ha kedvet kaptál és sikerült a nyelvvizsgád, mehetsz tovább a 20 órás emeltszintű angol kurzusra!

 

40 órás haladó olasz kurzus – online

40 órás tanfolyam az alapoktól középiskolások és felnőttek részére 4-8 fős kiscsoportokban. Ha már tanultál olaszt, de úgy érzed, tovább szeretnéd fejleszteni a tudásod és kicsit komolyabb szinten szeretnél kommunikálni, akkor ez a neked való kurzus. Heti 2×2 órában van lehetőséged online formában órákat venni tőlem. A hallgatók a világ minden tájáról csatlakoztak már a csoporthoz, úgyhogy ismeretségeket is köthetsz külföldön élő diáktársaiddal. A 2020-as Nuovissimo Progetto című könyvből tanulunk, amihez tartozik egy gyakorló munkafüzet rengeteg feladattal. A könyv számos hallgatási és szituációs feladattal segít, hogy gördülékenyen tudj kommunikálni haladó szinten. Ha jól haladsz és szorgalmas, valamint aktív vagy az órákon, nagy eséllyel vághatsz neki a középfokú nyelvvizsgának.

 

 

20 órás emeltszintű angol kurzus

20 órás tanfolyam középiskolások és felnőttek részére 4-8 fős kiscsoportokban. Ha van középfokú nyelvvizsgád és felsőfokú nyelvvizsgát szeretnél, vagy emelt szintű érettségit tervezel angolból, akkor ez a neked való kurzus. Heti 1×2 órában járhatsz hozzám. Felsőfokú feladatsorokat oldunk meg, olyan típusúakat, amikkel a nyelvvizsgán találkozhatsz: olvasáskészséget, íráskészséget és közvetítési készséget mérő feladatokat. Megtanuljuk a fordítás trükkjeit és módszereit is, amit máshol nem igazán tanítanak tapasztalataim szerint, még a főiskolákon és az egyetemeken sem. Kommunikációs órákon a felsőfokú nyelvvizsga témaköreit vesszük át hallgatási feladatokkal, prezentációkkal, szituációs feladatokkal, képleírásokkal, csakúgy mint a nyelvvizsgán.

Ha kedvet kaptál és sikerült a felsőfokú nyelvvizsgád, tanulhatsz nálam a 40 órás kezdő olasz vagy a órás középhaladó olasz kurzusokon.

 

40 órás gyermek angol kurzus – Maxi Kids

40 órás tanfolyam felsőtagozatosok részére 4-8 fős kiscsoportokban. Ha úgy érzed, hogy kevés az, amit órán, vagy az iskolában kapsz és szeretnél gyorsabban fejlődni, vagy még nem is tanultál angolt, de nagyon tetszik a nyelv, akkor ez a neked való kurzus. Heti 2×1 tanórában járhatsz hozzám és lazán, játékosan, motiváló feladatokkal sajátíthatod el az angol nyelv alapjait. Beszédközpontúak az órák, valamint a témák feldolgozása során a nyelvtani alapok elsajátítására is hangsúlyt helyezek. Szeptembertől január végéig, illetve februártól június közepéig tart a kurzus.

Ha kedvet kaptál, mehetsz tovább a 40 órás nyelvvizsgafelkészítő angol kurzusra!

 

Egynapos 12 Igeidő Workshop

Ppt-ben bemutatva, nagyképernyős tévén kivetítve, kinyomtatott anyagokkal, táblázatokkal szemléltetve, gyakorló feladatokkal. Teljes képet kapsz a 3 jelen, a 3 múlt és a 3 jövő időről és gyakorlatban is gondolkodás nélkül, az automatizmusokat elsajátítva tudod majd használni az igeidőket a nap végére. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire logikus és egyszerű a használatuk, ha a megfelelő sorrendben és a megfelelő gyakorlatokkal alkalmazzuk. Az idő nagy részét gyakorlásra fordítjuk. Teljes leírást kapsz az igeidőkről példamondatokkal együtt, valamint egy tökéletesen átlátható, általam kidolgozott saját táblázatot. Ezt csak és kizárólag a Workshop résztvevői kapják meg. Az elvégzett kurzus beépíthető a tanmenetbe, egymásba illeszthető moduljaim vannak. Utána jelentkezhetsz nálam nyelvvizsgafelkészítő/haladó tanfolyamra, ahol az igeidőket már nem vesszük, hanem onnan folytatjuk.

Figyelem! A Workshopra a regisztrációs díj 5 ezer Ft, amit a kurzus megkezdése előtt legkésőbb 48 órával, átutalással kell kiegyenlíteni. A regisztrációs díj megfizetésével biztosítod a helyed.

Maximum létszám: 8 fő